Міська рада - Пн-Чт: 8:00 - 17:15; Пт: 8:00 - 15:45; Сб, Нд: вихідні

Олександр Туренко провів нараду з профільними заступниками та начальниками структурних підрозділів Української міської ради

На порядку денному – плани на робочий тиждень, доручення та підбиття підсумків минулого тижня.

Здебільшого міський голова акцентував увагу на початку ремонту доріг, дитячих майданчиків, заповненні пісочниць, покосу зелених зон та інших заходів у розрізі благоустрою громади.

Надано доручення управлінню розвитку інфраструктури прискоритись з поточним ремонтом доріг. Орієнтовно відповідні заходи розпочнуться протягом тижня.

Як відзвітувала начальник управління економічного розвитку Ольга Журавська-Товмач – продовжуються роботи з виготовлення проєктно-кошторисної документації на будівництво укриттів та реконструкцію ЗДО «Малятко» з улаштуванням укриття.

Нагадаємо, у перспективі – відкриття закладів освіти з 1-го вересня для очного навчання.

Міський голова висловив сподівання, що всі необхідні проплати держказначейством відбуватимуться вчасно. Адже саме від цього залежить і безпека дітей, і, відповідно, сам освітній процес.

Планується розширення мережі ЦНАПів у селах громади. Відтак, у ході наради було обговорено питання щодо виділення коштів для поточних ремонтів у сільських радах, аби мешканці старостинських округів могли отримувати послуги в більш зручних і комфортних умовах.

Фахівцями управління економрозвитку буде здійснено процедуру дефектування об’єктів майна комунальної власності, тож далі – винесення питання на сесію та рішення депутатів.

Нагадаємо також, що на сьогодні активно продовжуються і роботи з озеленення. На часі – висадка багаторічних кущів та упорядкування квітників. То ж зустрінемо цей сезон у охайній, прибраній та квітучій громаді!

Загалом, усі виявлені та озвучені проблемні питання взяті на контроль начальників управлінь та секторів

Режим роботи міської ради:

Понеділок – Четвер: 8:00 – 17:15; П’ятниця: 8:00 – 15:45; Субота, неділя: вихідні

© 2023 Українська громада - всі права захищено